Υπηρεσίες

Αξιόπιστο δίκτυο

Έχουμε στήσει ένα αξιόπιστο δίκτυο, που ακολουθεί τις νέες τεχνολογιές. Τα πλεονεκτήματα των πελατών μας. Πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής, χρήση ενός εκτεταμένου, αξιόπιστου και συνεχώς αναβαθμίσιμου δικτύου, γρήγορη και αποτελεσματική υλοποίηση.

Δίκτυο

Λειτουργικά προιόντα

Τα προϊόντα μας καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών, από διαδραστικές οθόνες, σταθμούς πληροφοριών (infokiosk), διαδραστικά τραπέζια, διαδραστικά πατώματα – τοίχοι, Android Loyalty card, ενώ έχουμε δημιουργήσει και μια γκάμα εφαρμογών όπως Crm, Loyalty card system κλπ.

Προιόντα

Νέες τεχνολογίες

Η εταιρία μας είναι distributor για την Ελλάδα μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων , εκτός από info kiosk, εισάγουμε και τεχνολογίες αιχμής όπως touch screen οθόνες, και άλλα interactive προϊόντα. Για τα προιόντα που εισάγουμε έχουμε εκπαιδευτεί σχετικά από τους κατασκευαστές τους.

νέα προιόντα

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Κατασκευή και δημιουργία προηγμένων ιστοσελίδων τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά: Εταιρικές ιστοσελίδες που να ενημερώνουν για την εταιρία και να προωθούν αποτελεσματικά στον επισκέπτη τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.

Δυναμικά websites που να παρουσιάζουν, με λειτουργικό τρόπο και μέσω της βάσης δεδομένων της ιστοσελίδας, τα δεκάδες προϊόντα-κωδικούς. Διαδικασία βελτιστοποίησης των κατατάξεων του website στις μηχανές αναζήτησης και τα directories όπως google, yahoo, msn.

Φωτογραφία

Η MEDIAKIOSK λόγω της πολύχρονης πείρας της των 16 χρόνων στον χωρο της φωτογραφίας – video μέσω της πρωτοπόρου στην ψηφιακή φωτογραφία PHOTODIGITAL διαθέτει πλήρη φωτογραφικά και βίντεο συνεργεία για την κάλυψη οποιασδήποτε φωτογραφικής ανάγκης.

Με τεχνολογία αιχμής και συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού δίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, Ταυτόχρονα είμαστε από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτουν μηχανήματα για πλήρη, 360 μοιρών, πανοραμική φωτογράφιση, η οποία δίνει μια άλλη αίσθηση του χώρου στον πελάτη.

Πανοραμική

Η πανοραμική φωτογραφία είναι μια πολύπλοκη διαδικασία η οποία ξεκινάει από την προρυθμιση των μηχανών μετά από μεγάλη μελέτη των ρυθμίσεων άξονα, συνεχίζεται με την προσεκτική ρύθμιση στον χώρο φωτογράφισης, με ελάχιστα περιθώρια λάθους και συνεχίζεται μετά από την λήψη με την επεξεργασία Η/Υ με την βοήθεια ειδικών προγραμμάτων, σύνδεσης των λήψεων και δημιουργίας των πανοραμικών αρχείων.

Με τον ποιο συγχρονο εξοπλισμο και ολες τις γνωσεις των υπαρχουσων τεχνολογιων μπορουμε να σας δωσουμε το αποτελεσμα που θελετε και χρειαζεστε.

Δυναμικά προιόντα

Mediakiosk

Mediakiosk © 2008-2015 | Greece